11.11.2011

30. ULUSLARARASI İSTANBUL KİTAP FUARI AÇILIYOR..(12-20 KASIM 2011)



TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi- Büyükçekmece’de düzenlenecek olan 30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı 600 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımı, 200 etkinlik ve yüzlerce imza ile kapılarını kitapseverlere açmaya hazırlanıyor.  Açılışını Mısır ve Türkiye’nin kültür bakanlarının yapacağı İstanbul Kitap Fuarı’na yurt dışından 35 ülkeden yayınevleri, telif ajansları ve konuk yazarlar katılacak.

Onur Yazarı Ferit Edgü

Onur yazarının Ferit Edgü olduğu ve ana temanın “Umut: düş mü, Gerçek mi?” olarak belirlendiği kitap fuarı otuzuncu yılında 20 konuk yazar, yüzlerce imza günü ve tematik etkinliklerle kapılarını açıyor.

Kitap Fuarını Sosyal Medya’dan Takip Edin


*alıntıdır.

Kitapla, sanatla, sağlıkla, huzurla , sevgiyle kalın.

selma er.

http://selmaer3.blogspot.com/2011/11/kitap-fuarina-gittim.html
Kitap fuarıyla ilgili en güncel haberleri, konuk yazarları, katılımcı yayınevlerini, imza günleri ve etkinlik programıyla ilgili her türlü güncel haberi www.facebook.com/istanbulkitapfuari ve www.twitter.com/kitapfuari üzerinden takip edebilirsiniz.

Bir Hatırlatma: Kitap Fuarı Ziyaret Saatleri Değişti

30. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı hafta içi günlerde öğrenci ve okulların fuarı daha rahat ziyaret edebilmeleri için kapılarını bir saat erken açacak. Kitap fuarı, hafta içi 10.00-19.00 saatleri arasında, hafta sonu ise geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 11.00-20.00 saatlerinde ziyaret edilebilir. İstanbul Kitap Fuarı, kapanış günü olan 20 Kasım 2011 Pazar akşamı ise 19.00’da sona erecektir.

İki Fuar Bir arada: ARTİST 2011

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından düzenlenen 21. Uluslararası İstanbul Sanat Fuarı, kitap fuarı ile eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek.

Hiç yorum yok: